Gratis ontwikkeladvies in Drenthe

Werkende die 45 jaar of ouder zijn en minimaal 12 uur werken, kunnen zich aanmelden voor een gratis Ontwikkeladvies, ook in Drenthe. Met dit persoonlijke loopbaanadvies krijgen ze een beeld van hun situatie op de arbeidsmarkt. Minister Koolmees van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft hiervoor een subsidieregeling opengesteld.
Nadenken over je loopbaan in de aankomende jaren is nou eenmaal niet iets waar je vanzelfsprekend bij stil staat. Nu is de mogelijkheid daar om in een aantal gesprekken samen met een van de loopbaanadviseurs van het loopbaanbureau Personeelsmobiliteit.nl met jouw toekomst aan de slag te gaan. Vragen als: wat kun je, wat wil je, hoe ziet de toekomst van je vak eruit en wat is ervoor nodig om in de toekomst gezond en met plezier te blijven werken in hetzelfde of in een ander beroep?

Na het volgen van het Ontwikkeltraject zal je een bruikbaar Ontwikkelplan hebben opgesteld dat je meer zicht geeft over wat de toekomst voor jouw brengt. Je zult een beter beeld hebben van wat je wilt, kunt en wat de mogelijkheden zijn om te zorgen dat je werkend jouw AOW-leeftijd kan bereiken.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *