Gratis ontwikkeladvies

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf begin augustus 2020 kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Op deze pagina houden we je graag op de hoogte van al het nieuws en informatie  over de tijdelijke subsidieregeling NL leert door met inzet van ontwikkeladvies.

Nieuws

06-07-2020 NOW: Inspanningsverplichting – NL leert door
03-07-2020 – Vanaf begin augustus ontwikkeladviezen voor iedereen

Minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft vandaag een brief aan de Tweede Kamer gestuurd. Daarin is te lezen dat werkenden en werkzoekenden vanaf begin augustus kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur.

Naar verwachting zullen zo’n 20.000 mensen hiervan gebruik maken. De ontwikkeladviezen zijn onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door. In de vormgeving van de regeling wordt zoveel mogelijk aangesloten bij de in januari 2020 geëindigde Tijdelijke Subsidieregeling Ontwikkeladvies voor Vijfenveertigplussers.

Minister Koolmees is blij dat mensen vanaf deze zomer al aan de slag kunnen met een loopbaanadviseur: “Het is heel belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Veel mensen zullen de komende maanden ander werk moeten gaan doen. Wie zich daar nu al op voorbereidt, kan sneller een overstap maken als dat nodig is.”

Bij ons kan je een ontwikkeladvies aanvragen bij:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *