Breng je droombaan binnen handbereik

Met loopbaanadvies van Personeelsmobiliteit Nederland

Meer over Loopbaanadvies

Loopbaanadvies

Zie je jezelf over een aantal jaren hetzelfde werk doen? Ben je blij met je werk, of juist niet? Loopbaanadvies kan je helpen om inzicht te krijgen en de juiste richting te vinden. Helder wordt daarbij ook welke stappen je moet nemen om daar te komen.

 

loopbaancoach

Een loopbaancoach is iemand die jou op professionele manier ondersteunt in de ontwikkeling van jezelf in je loopbaan. Hoofdzaak is dat het draait om jou als persoon en jouw persoonlijke ontwikkeling. Een goede coach helpt je dus om je ambities in je baan te bereiken.

In je kracht met loopbaanadvies

Je bent op zoek naar loopbaancoaching. Omdat je spanningen ervaart in je werk, je niet op de juiste plek zit of omdat je met vertrouwen wilt solliciteren. Misschien wil je simpelweg eens wat anders of merk je dat je onvoldoende wordt uitgedaagd.Loopbaanadvies en loopbaancoaching kan je helpen om helder te krijgen welke talenten jij bezit. Zo kun je ontdekken waar je aan kan werken om je talent beter te kunnen neerzetten. Je ontdekt waar je energie van krijgt en daarmee gaan we aan de slag. Je talenten zijn ons uitgangspunt en wat ons betreft de leidende factor in je carrière.

Loopbaanadvies helpt je ontwikkelen

Uiteraard heb je tijdens je loopbaan al vele vaardigheden ontwikkelt. Om je optimaal te kunnen adviseren gaan we kijken wat deze vaardigheden zijn en of deze voldoen om jouw droombaan te realiseren. We analyseren je ‘nulpunt’ en bekijken de stappen die ondernomen moeten worden om je nog verder te ontwikkelen. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld nog wat bijscholing nodig hebt op bepaalde vlakken of dat je een aantal nieuwe vaardigheden moet ontwikkelen. Wat het ook is, wij zoeken het uit en helpen jou om jezelf tot de ideale werknemer te ontwikkelen voor jouw droombaan.

Neem contact met ons op

Heb je vragen en wil je contact opnemen met Personeelsmobiliteit Nederland? Gebruik de contactgegevens of het contactformulier.

Contactgegevens

Afbeelding

Personeelsmobiliteit Nederland
Stuifzandseweg 29
7903 BA Hoogeveen

Contactpersoon:
Angelic Bloemberg
LinkedIn
Tel. 06-26300637
info@personeelsmobiliteit.nl

Contact opnemen

  • Bij het versturen van dit contactformulier gaat u akkoord met ons privacyreglement