Professionals

Dit zijn alle professionals die zijn aangesloten bij Personeelsmobiliteit. Afhankelijk van jouw wensen zoeken we de specialist die het best bij jou past.

Alex van der Meer

Christine Jansen

 • Coach (persoonlijke) ontwikkeling
 • Trainer Powercursus Energiemanagement
 • TMA Talentenanalyse
 • Gecertificeerd Amplitiedeskundige

“Het is mijn missie om mensen gelukkig te laten zijn in hun werkomgeving”

De laatste jaren heb ik als verzuimcoördinator steeds vaker gezien dat medewerkers meer moeite hebben om alle ballen in de lucht te houden waardoor zij op het werk uitvallen. In mijn gesprekken werd al snel duidelijk dat deze medewerkers hun werk met veel betrokkenheid, inzet en verantwoordelijkheid deden, maar dat zij het steeds moeilijker vonden om hun grenzen aan te geven of om keuzes te maken. In deze maatschappelijke ontwikkeling wil ik graag iets voor deze medewerkers betekenen.

Dit heeft mij doen besluiten om een eigen coachingspraktijk te starten waarin ik mij vooral richt op de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen in hun werkomgeving. Ik streef er naar om deze mensen binnen hun werkomgeving in hun kracht te zetten en hun talenten te benutten in een omgeving die bij hun past.

Alex van der Meer

Alex van der Meer

 • 2e spoor, outplacement & coaching
 • Coaching, advies en training

Na mijn P&O-studie ging ik werken als personeelsfunctionaris totdat ik eind '99 een vast contract kreeg aangeboden bij een grote industriële uitzendorganisatie - de marktleider - als Inhouse Accountspecialist. Ik kreeg het vak snel onder de knie en na een paar jaar begon ik dan ook wat extra taken te krijgen binnen de regio waar ik werkzaam was. Dit was succesvol en uiteindelijk werd ik een fulltime mobiliteits- en detacherings-expert waarbij ik met name werd ingezet als er sprake was van lastige casuïstiek. Op deze manier werd ik uiteindelijk een allround loopbaanadviseur en verzuimexpert.

In de afgelopen jaren, als zelfstandige, heb ik me met name gericht op casemanagement, verzuim-advies, het geven van trainingen, maar ook nog steeds het verzorgen van loopbaantrajecten, zoals reïntegratie 2e spoor en outplacement.

Ik geniet van de mooie uitdagingen des levens. En dan heb ik het niet alleen over mijn werk, maar met name ook over o.a. het vaderschap, het schrijven van artikelen, het verder perfectioneren van mijn lasagne bolognese, of uiteindelijk toch dat schilderij maken waar ik mezelf in terug kan zien.

Afbeelding

Ronald Millekamp

 • Loopbaancoach
 • Mobiliteitscoach
 • Re-integratie 2e spoor

Ik ben mijn loopbaan gestart bij Defensie, waar ik vele jaren in het P&O werkveld actief ben geweest. Ook heb ik binnen Defensie met veel voldoening, militair en burgerpersoneel geholpen met de ontwikkeling van hun loopbaan, zowel binnen als buiten de organisatie.

Na deze ervaringen was voor mij het moment daar om de stap te zetten en zelfstandig verder te gaan. Ik ben als loopbaanadviseur binnen het bedrijfsleven en zorg en welzijn aan de slag gegaan en heb ik een passie gekregen voor het begeleiden en adviseren van mensen bij individuele loopbaan- en mobiliteitsvraagstukken. Ik vind het fantastisch om mensen in beweging te krijgen door perspectieven te bieden, zodat ze het beste uit zichzelf halen.

Door mijn directe werkhouding motiveer ik medewerkers hun kwaliteiten optimaal te benutten, waardoor je ze verder ziet groeien en ontwikkelen.

Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van re-integratie trajecten 2e spoor. Ik zie mezelf als een loopbaanadviseur met een zakelijke, resultaatgerichte, praktische en professionele instelling.

Afbeelding

Ingrid Middelveld

 • 7 bronnen van arbeidsvreugde- coach
 • NLP coaching voor ontwikkel- en loopbaanvragen
 • Verzuimbegeleiding, RI&E, re-integratie
 • Ontwikkeling of review personeelshandboek of beleid.

Ik ben Ingrid Middelveld en werk als zelfstandig personeelsadviseur. Mijn kantoor en trainingsruimte is gevestigd in Pesse, waar vanuit ik op projectbasis werk aan verschillende personeelsvraagstukken. Mijn pijlen zijn vooral gericht op ziektepreventie, verlagen van verzuim en verhogen van arbeidsvreugde of werkgeluk binnen uw organisatie.

Iedere samenwerking, organisatie en vraagstuk blijft en vraagt maatwerk. Met oprechte aandacht , inlevingsvermogen en brede ervaring in adviseren, coachen en begeleiden van medewerkers en management levert mijn visie vaak een verfrissende kijk op.

Mijn HBO opleiding Personeelsmanagement en jarenlange ervaring binnen verschillende organisaties maakt dat ik mezelf een deskundig adviseur en coach mag noemen. Als persoon gaat mijn interesse en aandacht uit naar de mens achter de medewerker wat heeft bijgedragen aan mijn visie voor mijn bedrijf. Mijn doel is om zowel leidinggevenden als medewerkers te motiveren en begeleiden om meer verantwoordelijkheid te nemen en te floreren in hun werk.

Als professional ga ik voor een transparante, eerlijk samenwerking op basis van vertrouwen  en wederzijdse commitment. Mijn samenwerking met Personeelsmobiliteit brengt kracht om samen te groeien en voor klanten en opdrachtgevers voor ieder vraagstuk een expert in huis te hebben. "Surround yourself with positive people and grow!".

Afbeelding

Grietje Ringenier – Knol

 • Adviseur Personeelsmobiliteit

Vanuit de vraag samen op zoek naar mogelijkheden tot ontwikkeling. Observeren, waarnemen en doorvragen om tot nieuwe inzichten te komen en nieuwe toekomstgerichte verbindingen leggen. Ervarend leren, enthousiasme en een gezonde dosis nieuwsgierigheid zijn mijn basis om samen aan de slag te gaan.

Grietje is adviseur Personeelsmobiliteit.

Afbeelding

Angelic Bloemberg

 • Noloc Gecertificeerd Loopbaancoach
 • Coach
 • Gecertificeerd Amplitiedeskundige
 • Eigenaar/Regisseur Personeelsmobiliteit

Loopbaanprofessional én marketing & communicatie. 'Zet je talenten in en doe wat je leuk vind'.
Angelic Bloemberg is een Noloc gecertificeerd zelfstandig loopbaanprofessional, trainer en coach op het gebied van loopbanen, outplacement en amplitie (focus op duurzaam inzetbaar, werkgeluk & eerste indruk). Daarnaast vervuld zij opdrachten op het gebied van marketing & communicatie en projectmanagement (Noloc) Innovatief, enthousiast, verbindend, met lef en veranderingsgericht.

Passie
Creatieve loopbaancoaching, eerste indruk, social media en werkgeluk vanuit positieve psychologie.

Missie
Ik wil graag mensen laten groeien door te werken vanuit mijn persoonlijke kernwaarden: authenticiteit, respect, humor, vrijheid, vertrouwen en oprechtheid.

Vanaf 2019 versta ik de kunst om strategisch advies te geven om amplitie op te nemen in het beleid van organisaties. Amplitie: versterken, vergroten en verbeteren van de positieve staat van medewerkers om het algehele werkgeluk binnen een organisatie te vergroten.

Wat kan ik voor je betekenen?
- Heb je geen idee wat je voor werk kan doen? Ik geef je richting.
- Ben je niet tevreden met je werk? Ik geef je inzicht waarom.
- Ben je opgebrand en heb je geen energie meer? Ik geef je weer rust, balans en plezier in je werk.
Dit door gesprekken, oefeningen en huiswerk en de inzet van mijn boek Solliciteren in Drenthe.