Professionals

Dit zijn alle professionals die zijn aangesloten bij Personeelsmobiliteit. Afhankelijk van jouw wensen zoeken we de specialist die het best bij jou past.

Afbeelding

Grietje Ringenier – Knol

- Loopbaancoach
- Werkenergieanalyse-coach
- Discovercoach

Vanuit de vraag samen op zoek naar mogelijkheden tot ontwikkeling. Observeren , waarnemen en doorvragen om tot nieuwe inzichten te komen en nieuwe toekomstgerichte verbindingen leggen.  Ervarend leren, enthousiasme en een gezonde dosis nieuwsgierigheid zijn mijn basis om samen aan de slag te gaan.

Vanuit de thema’s verbinding en samenwerking werk ik aan talent-, management- en leiderschapsontwikkeling gericht op zelfkennis,  zelfsturing en zichtbaarheid.   Carrières vragen om regelmatige heroverweging om toekomstbestendig te blijven. Een goede balans behouden bij veranderingen, zowel zakelijk als privé. Talent heeft ruimte nodig. 

Als gecertificeerd werkenergieanalyse-coach  en  discovercoach (talenten, drijfveren en gedrag) breng ik, met behulp van rapportages, energiegevers en energienemers in kaart. Het persoonlijke gesprek vanuit het levensverhaal en de werkervaringen brengen verdieping aan. Ieder mens is tenslotte uniek.

Werken aan een toekomstgericht persoonsprofiel om zichtbaar te zijn in een snel veranderende arbeidsmarkt.

Alex van der Meer

Alex van der Meer
- 2e spoor, outplacement & coaching
- coaching, advies en training

Na mijn P&O-studie ging ik werken als personeelsfunctionaris totdat ik eind '99 een vast contract kreeg aangeboden bij een grote industriële uitzendorganisatie - de marktleider - als Inhouse Accountspecialist. Ik kreeg het vak snel onder de knie en na een paar jaar begon ik dan ook wat extra taken te krijgen binnen de regio waar ik werkzaam was. Dit was succesvol en uiteindelijk werd ik een fulltime mobiliteits- en detacherings-expert waarbij ik met name werd ingezet als er sprake was van lastige casuïstiek. Op deze manier werd ik uiteindelijk een allround loopbaanadviseur en verzuimexpert.

In de afgelopen jaren, als zelfstandige, heb ik me met name gericht op casemanagement, verzuim-advies, het geven van trainingen, maar ook nog steeds het verzorgen van loopbaantrajecten, zoals reïntegratie 2e spoor en outplacement.

Ik geniet van de mooie uitdagingen des levens. En dan heb ik het niet alleen over mijn werk, maar met name ook over o.a. het vaderschap, het schrijven van artikelen, het verder perfectioneren van mijn lasagne bolognese, of uiteindelijk toch dat schilderij maken waar ik mezelf in terug kan zien.

Afbeelding

Marnix Imbos

- Organisatie-vitaliteit
- HR adviseur

Ik ben Marnix Imbos, ervaren HR adviseur. Na mijn HBO opleiding P&A ben ik mijn loopbaan gestart bij een supermarktketen als medewerker P&O. Na een jaar basiservaring in het HR-vak ben ik werkzaam geweest bij meerdere werkgevers als HR Adviseur. Hierin heb ik ervaring opgedaan in o.a. HR advies, verzuimbegeleiding, loopbaancoaching, arbeidsrecht, beleidszaken, werving en selectie en arbeidsmarktcommunicatie. Naast mijn werk in het HR-vak heb ik ook outdooractiviteiten georganiseerd voor groepen.

In 2015 ben ik als zelfstandig HR adviseur gestart waarin ik voor meerdere m.n. MKB-bedrijven opdrachten heb vervult zoals verzuimbegeleiding van medewerkers en ondersteuning van ontslagzaken. Medio 2015 kwam ik in contact met een zorginstelling die op zoek was naar een HR adviseur; heden ben ik daar werkzaam en doe ik soms nog een opdracht voor een andere organisatie. Vanuit mijn ervaring maak ik nu ook de stap om me aan te sluiten bij Personeelsmobiliteit. 

Ik ben vader van 2 leuke tienerdochters, hou van de natuur en van een rondje rijden op mijn motor. Een aantal jaren geleden heb ik de NLP practitioner gevolgd wat ook onderdeel is geworden van mijn dagelijks handelen. Ik ben oprecht geïnteresseerd in de medemens, steek graag de helpende hand toe, maar laat ook graag de ander zijn eigen ervaringen opdoen.  

 

Afbeelding

Ronald Millekamp

- Loopbaancoach
- Mobiliteitscoach
- Re-integratie 2e spoor

Ik ben mijn loopbaan gestart bij Defensie, waar ik vele jaren in het P&O werkveld actief ben geweest. Ook heb ik binnen Defensie met veel voldoening, militair en burgerpersoneel geholpen met de ontwikkeling van hun loopbaan, zowel binnen als buiten de organisatie.

Na deze ervaringen was voor mij het moment daar om de stap te zetten en zelfstandig verder te gaan. Ik ben als loopbaanadviseur binnen het bedrijfsleven en zorg en welzijn aan de slag gegaan en heb ik een passie gekregen voor het begeleiden en adviseren van mensen bij individuele loopbaan- en mobiliteitsvraagstukken. Ik vind het fantastisch om mensen in beweging te krijgen door perspectieven te bieden, zodat ze het beste uit zichzelf halen.

Door mijn directe werkhouding motiveer ik medewerkers hun kwaliteiten optimaal te benutten, waardoor je ze verder ziet groeien en ontwikkelen.

Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van re-integratie trajecten 2e spoor. Ik zie mezelf als een loopbaanadviseur met een zakelijke, resultaatgerichte, praktische en professionele instelling.

Afbeelding

Angelic Bloemberg

- Loopbaancoach
- Eigenaar PersoneelsMobiliteitDrenthe

Noloc erkend Loopbaanprofessional, trainer, coach & (zelfstandig).

Vanaf 2000 heb ik mij ontwikkeld  van HR adviseur naar tot loopbaanprofessional die zich met toewijding inzet voor het prachtige vakgebied loopbaanadvies. Een eigen praktijk en ook dagelijks betrokken bij de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals & jobcoaches Noloc waar men mij kent als coördinator van bijeenkomsten waardoor vakgenoten, medewerkers en studenten in beweging gaan komen.

Binnen mijn vakgebied ben ik steeds meer aan kennisoverdracht gaan doen. Mijn jarenlange ervaringen zijn een schat van leermomenten voor anderen, specifiek in het loopbaan-onderwijs en als gedragsveranderaar voor werknemers. Nu lerende voor Amplitiedeskundige (ook wel werkgelukdeskundige) 

Als Loopbaancoach ben ik sterk in het verbinden van hoofd (ratio), hart (gevoel) en onderbuik (intuïtie).

Specialisaties:

  • Competenties & talenten boven water halen
  • Beroepsrichting inschatten en optimale arbeidsmarkt benadering
  • Personal Branding “jouw eerste indruk “
  • Netwerken
  • Social media & Marketing

Missie
Maatschappelijk verantwoord de medemens laten groeien en bloeien, zodat zij (werk-) geluk ervaren.  

Waarden
Vakkundig , kwaliteit, vertrouwen en resultaat.

Ik help je graag een nieuwe stap te zetten in je loopbaan, je presentatie of je relatie.