Met nieuwe energie weer aan het werk

Met een re-integratie-traject Personeelsmobiliteit Nederland

Meer over re-integratie

Re-integratie

Is een werknemer ziek en is het onduidelijk hoe lang dit gaat duren? Dan begin je samen aan een re-integratie-traject. Je bent als werkgever namelijk verplicht om samen met de werknemer ervoor te zorgen dat hij/zij zo snel mogelijk weer aan het werk kan.

Tijdens de re-integratie kun je de hulp inschakelen van een re-integratiebedrijf. Dit is niet verplicht, maar het kan wel de kans vergroten dat je werknemer weer aan het werk gaat (intern of extern). De gespecialiseerde adviseurs van Personeelsmobiliteit Nederland helpen je om jouw werknemers weer optimaal in te kunnen zetten.

Een tweede spoor re-integratie-traject

Je werknemer dreigt zijn baan te verliezen vanwege uitval of kan nog maar gedeeltelijk werken. Een complexe situatie waar vaak een spanningsveld ontstaat tussen kosten, opbrengsten en de menselijke kant. Als werkgever is dit een lastige situatie en vraagt dit vaak om begrip en geduld. Het is daarom handig om een specialist op het gebied van re-integratie in te schakelen.

Als werkgever zie je graag dat de werknemer met zorg en aandacht wordt begeleid en dat daarnaast ook resultaat geboekt wordt. Het is namelijk niet de bedoeling dat de werknemer weer een terugval krijgt of zelfs nog langer uitvalt. Onze begeleiding is erop gericht mensen op de lange termijn zelfredzaam en zelfvoorzienend te laten zijn.

Tweede spoor-traject met Personeelsmobiliteit Nederland

Met de start van een re-integratietraject bieden wij een oplossing op maat. Wij geven, stap voor stap, inzicht in alle aspecten die om de hoek komen kijken als men op zoek moet gaan naar een nieuwe baan. Wij begeleiden de werknemer bij het ontdekken en verder ontwikkelen van zijn talenten en kwaliteiten.

Een spoor 2-traject kan sterk variëren in duur en inzet van specifieke modules. Een losse intake tot een volledig traject van 12 maanden of langer is mogelijk. Wij leveren maatwerk en stemmen een traject af op uw specifieke vraag, situatie en organisatiecontext.

Wij hebben een regeling klachtenbehandeling en wijzen op gedragscode Noloc.

Ben je geïnteresseerd om de specialisten van Personeelsmobiliteit Nederland te betrekken bij het re-integratie-traject? Of wil je meer weten over wat wij voor jou als werkgever kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak om dit met ons te bespreken.

Neem contact met ons op

Heb je vragen en wil je contact opnemen met Personeelsmobiliteit Nederland? Gebruik de contactgegevens of het contactformulier.

Contactgegevens

Afbeelding

Personeelsmobiliteit Nederland
Stuifzandseweg 29
7903 BA Hoogeveen

Contactpersoon:
Angelic Bloemberg
LinkedIn
Tel. 06-26300637
info@personeelsmobiliteit.nl

Contact opnemen

  • Bij het versturen van dit contactformulier gaat u akkoord met ons privacyreglement