Samen sta je sterker

Samen sta je sterker en kan je veel meer bieden, was de gedachte van Angelic Bloemberg. Samen met andere (Noloc erkende) loopbaanprofessionals en een HR specialist in Drenthe zette zij Personeelsmobiliteit Drenthe op.

Angelic Bloemberg heeft ruim 10 jaar haar eigen bedrijf in Loopbaanadvies en Coaching. Als éénpitter is het wel eens voorgekomen dat een outplacementopdracht niet kon worden aangenomen vanwege het gebrek aan collega`s en kon zij de werkgever op dat moment niet ondersteunen. Zo wilde Angelic niet verder.

Noloc erkend loopbaanprofessionals

Angelic Bloemberg speelt een coördinerende en actieve rol binnen Noloc, de beroepsvereniging van Loopbaanprofessionals en jobcoaches en heeft daardoor zicht op veel goede én getoetste collega’s in het land. Na enige tijd zoeken is er een mooi team ontstaan dat regelmatig bij elkaar komt. Individuen met elk hun eigen expertise en ruime werkervaring om u, als klant, uitstekend te kunnen ondersteunen.

Samen

Samen met het team werken wij op gebied van loopbaanvraagstukken, mobiliteit, coaching, (organisatie) advies en (team) training, soms met specifieke expertise voor doelgroepen. Wij zorgen dat wij bij blijven in ons vakgebied en gaan dan ook echt voor het beste resultaat.

Waarom komen wij naar u toe?

  • Wanneer u geen werk meer heeft voor een werknemer en er gezocht moet worden naar een andere baan;
  • Wanneer u last krijgt van werknemer die het niet meer naar zijn/haar zin heeft;
  • Wanneer u met een langdurig zieke medewerker zit;
  • Wanneer u aandacht wil schenken aan de vitaliteit van uw werknemers;
  • Wanneer u gewoon eens wilt sparren betreft andere personeelsproblemen.

U kiest voor een van onze professionals omdat wij weten hoe het werkt en waar u op moet letten.
Loopbaanadvies, outplacement, re-integratie, coaching en vitaliteit zijn de speerpunten van Personeelsmobiliteit Drenthe.

45 plus subsidie

Nu de overheid de subsidieregeling 45 plussers heeft gelanceerd, zijn wij hét aanspreekpunt in Drenthe. Tientallen 45 plussers in verschillende doelgroepen heb inmiddels een kostenloos Ontwikkeladvies ontvangen.

Reacties 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *