SLIM subsidieregeling

De visie van Personeelsmobiliteit Nederland ‘Optimaliseer de basis van uw organisatie’ is voor het MKB nu heel aantrekkelijk en bereikbaar. De SLIM-regeling stelt MKB-ondernemingen in staat te werken aan personeelsbeleid, opleiding en ontwikkeling.

De experts van Personeelsmobiliteit Nederland onderzoeken en analyseren samen met u wat de mogelijkheden binnen deze regeling zijn voor uw organisatie.

Wat moet u weten?

SLIM staat voor Stimuleringsregeling Leren in het MKB. De regeling is in het leven geroepen om ondernemers te stimuleren om te investeren in hun P&O beleid en de ontwikkeling van hun medewerkers. Dit moet vanzelfsprekend worden! Het is gebleken dat veel MKB-organisaties zelf niet de tijd en de kosten kunnen investeren op dit gebied. SLIM vergoedt zowel de externe kosten (advies, trainingen en trajecten) als de interne kosten (overleggen en leertijd).
Voor kleinere bedrijven is de subsidie tot 80% dekkend en voor middelgrote bedrijven 60%. De kosten van het totale activiteitenpakket moet liggen tussen € 5.000,- en € 24.999,- Meer details zijn hier te vinden.

Benieuwd wat PERSONEELSMOBILITEIT voor uw bedrijf kan betekenen?

 • Opleiding- en ontwikkelplan voor uw onderneming
  In hoeverre is uw bedrijf ingespeeld op de veranderingen in de arbeidsmarkt? Laat uw bedrijf analyseren, waarbij een toekomstgericht opleiding- en ontwikkelplan ontstaat. Deze geeft inzicht in hoe u de vaardigheiden en talenten van het personeel kan benutten en wat de omgeving is waarin uw bedrijf opereert (de werkbeleving van de medewerkers). Dit levert concrete actiepunten op waarmee u direct aan de slag kunt in het personeelsbeleid en bijdraagt aan uw ondernemingsdoelstelling.
 • Loopbaanbegeleiding en ontwikkeltraject
  Het uitvoeren van concrete ontwikkel- en loopbaantrajecten en workshops voor alle medewerkers, zowel individueel als voor teams. Hierbij is het uitgangspunt het behouden en ontwikkelen van de talenten en vaardigheden van de medewerkers.
 • Ondersteunen in het administratief proces
  Personeelsmobiliteit ontzorgt in het aanvragen van de subsidie alsmede de ondersteuning in de administratieve verplichtingen in relatie tot de subsidie. Leren en ontwikkelen van uw medewerkers via deze regeling levert o.a. de volgende voordelen op:

  Uw bedrijf wordt succesvoller als je investeert in je personeel. Personeel dat zich gewaardeerd voelt en zich kan ontwikkelen, presteert beter, is minder vaak ziek, bedenkt vaker nieuwe ideeën en is inventiever in het oplossen van problemen. Met aandacht voor ontwikkeling bereik je dus veel meer dan alleen up-to-date kennis in je bedrijf.
  Binden & Boeien
  Je maakt en houdt je bedrijf aantrekkelijk voor talentvolle medewerkers die willen blijven ontwikkelen.
  Professionaliseren van je P&O beleid
  Onze expert analyseert je bedrijf en voert dit door in een P&O beleid gericht op de toekomst.
  Anticipeer op de komende wetgeving
  De regering zet de komende jaren flink in op het leven lang leren en hier stopt het niet mee. Wanneer je bedrijf nu geüpdate wordt voorkomt het straks een inhaalslag.

Klaar voor de volgende stap en spreekt dit aanbod u aan? 
Neem nu contact met ons op en wij maken een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met één van onze experts.
Wees er snel bij want de aanvraagperiode is van 1 september t/m 30 september 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *